برند : AHMAD TEA
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
چای یکی از نوشیدنیهای محبوب ایرانیهاست که بیشتر اوقات برای پذیرایی از مهمان استفاده میشود. غیر از چای سیاه، امروزه انواع چای با عطر و طعم مختلف تولید میشوند. علاوه بر تنوع در مدلهای چای، نحوه تهیه آن و ظروفی که برای دم کردنش استفاده میکنند هم متفاوت است. عدهای سماور زغالی، برخی سماور برقی، کتری و قوری، چایساز و سایر موارد که هرکداممان مطابق زمان و شرایط آن را به کار میبریم؛ اما چیزی که مشخص است چای یکی از لذتبخشترین نوشیدنیهاست که لذت دور هم بودن را دوچندان می کند.
شرکت چای احمد فعالیت خود را در سال 1385 در عرصه تولید و بستهبندی چای پاکتی و چای کیسهای شروع کرد. ماده اولیه چای به صورت فله از کشورهای سریلانکا، هندوستان و کنیا خریداری شده، که پس از ورود به کارخانه در قالب استانداردهای تعریف شده به نسبتهای خاص با یکدیگر ترکیب میشوند. در حال حاضر این شرکت افتخار بستهبندی بیش از 20 نوع محصول بر اساس ذائقههای مختلف مشتریان را دارد.
کیفیت چای در راستای فرآیند رشد به عوامل متفاوتی بستگی دارد که عبارتند از : نهال بذری ، خاک و آب و هوای منطقه رشد، مراقبتی که از آن می شود و زمان درو. کارخانه چای احمد برای چندین دهه با بسیاری از مزارع مشارکت کرده تا به کشف عمیقی از خصوصیات چای تولید شده توسط آنان و بینش وسیعی نسبت به روش های به کار گرفته شده توسط آنها دست یابد. تعهد به چنین مشارکت نزدیکی، در طول سالیان متمادی باعث شده شرکت چای احمد در جهت رشد کیفیت محصولات خود سرمایه گذاری کند.
نوشیدنی مرسوم ایرانی، چای
چای یکی از نوشیدنیهایی است که قدمت طولانی در ایران دارد. این نوشیدنی در ابتدا از کشورهای آسیای شرقی وارد ایران شده است و به دلیل طعم مطبوع و گسی که دارد توانسته جای قهوه را بگیرد. این نوشیدنی در ابتدا در میان خواص رواج داشت که با کشت آن در نواحی شمال ایران، در میان مردم رواج یافت و با استقبال مردم مواجه شد.
برگ چای
ممکن است تاکنون نام چای سبز و چای سفید را شنید باشید اما تمامی انواع چای، از برگ چای تهیه میشوند. تفاوت این نوع چایها با یکدیگر در میزان بو دادن برگهای چای است. چای سبز به میزان خیلی کمی تا زمان اکسیداسیون بوداده میشود اما میزان بو دادن در چای سیاه خیلی بیشتر است تا برگهای چای به رنگ سیاه درآیند. تفاوت اصلی چایها در مدل آنها است که در کدام منطقه کشتشدهاند.
چای سیلان، چای مرغوب هندی
چای سیلان یکی از محبوبترین و مرغوبترین انواع چای هندی است که طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد. چای سیلان یا همان چای سریلانکا است که در این منطقه کشت میشود. چای سیلان طعم تلخ و رنگ تیرهای دارد که ممکن است نسبت به سایر چایهای رایج، تلختر باشد. اگر تاکنون چای سیلان را تجربه نکردهاید میتوانید آن را با شیر ترکیب کنید. باوجوداینکه ترکیب شیر با چای زیاد مرسوم نیست، میتوانید با چای سیلان ترکیب کنید و طعم جدیدی از چای را تجربه کنید.
چای دست چین شده
یکی از معیارهای ردهبندی مرغوبیت و کیفیت چای، نوبت برداشت چای و اندازه برگ است. نوبتهای ابتدایی برداشت چای ارزشمندترین برگهای چای هستند و هرچه این برگها اندازه کوچکتری داشته باشند، ارزشمندتر هستند، به همین دلیل یکی از چایهای مرغوب، چای شکسته است که اندازهی برگهای برداشتشده کوچک است، ازاینرو طعم و عطر بیشتری و بهتری دارد. شکسته بودن چای یکی از معیارهایی است ک میتوانید با آن چای مرغوب باکیفیت را تشخیص دهید.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
تصاویر بیشتر
درباره این سایت